Mara_Website_Header_LY1_10372B.jpg

Kvalitetspolitik

Marabu mærket er kendt for sine førende produkter af høj kvalitet og services, sine høje fælles udviklings standarder og dens internationale rækkevidde.

Vi er nødt til at generere en rimelig avance for at opretholde konkurrenceevnen og sikre en fortsat ekspansion i vore markeder. Vores overordnede mål er konsekvent at tilpasse vores aktiviteter til at imødekomme markedets krav. Vi stræber efter at tilbyde produkter og tjenester i høj kvalitet, der gavner vores kunder. Vi kan kun nå dette mål, hvis alle Marabu medarbejdere arbejder sammen.

Vores kunder er dem, der vurderer kvaliteten af vores services hver dag. De er afgørende for vores succes, som sikrer vores arbejdspladser og levedygtigheden af vores virksomhed. Vi bestræber os på at konsolidere og styrke vores position på markedet ved at fokusere på kvalitet i alle afdelinger. Vi stræber efter løbende forbedring og kommunikerer vores engagement om kvalitet iindenfor hele vores virksomhed nu og i fremtiden. Vi tilpasser os de konstant skiftende krav til forandring. Vi måler vores succes ved kundetilfredshed og hvordan vi effektiviserer vores forretningsprocesser.