Mara_Website_Header_LY1_10373c.jpg

Nyhedsarkiv

March 2013

To nye sølv nuancer til digitalprint

Efter at den UV-hærdende Ultrajet DUV-H 191 Silver, er der nu to sølv tilgængelig i opløsningsmiddelbaserede systemer Marajet DI-JVP og Marajet DI-MS, begge tilbyder fordele såsom:

• Hundredvis af metalliske effekter kan let...

February 2013

Vær med fra starten!

Nu skifter Spacio navn til Marabu Scandinavia. Samtidig styrker vi vores position inden for serigrafi-, tampo-, flexo- og digitaltryk. Marabu harlænge været en af verdens førende leverandører af kvalitetstrykfarve.

Vi er det...

[Translate to Danish:] Pad Inks Table of Substrates
February 2013

Ny Pad Printing Brochure + Table of Substrates

Vores nye ”Pad Printing Brochure” giver dig det perfekte overblik over vores nuværende trykfarver til Tampontryk.Brochuren er suppleret med den kendte og ofte anvendte ”Table of substrates”. Denne tabel hjælper at vælge den...

[Translate to Danish:] MaquaJet DA-E - Water-based and user-friendly
November 2012

MaquaJet DA-E - Vandbaseret og brugervenlig

Den nye InkJet farve MaquaJet DA-E giver farverige resultater og fungerer på en række forskellige materialer til både indendørs og udendørs brug!MaquaJet DA-E har mange fordele såsom:

• Brugervenlig - ingen emissioner af...

[Translate to Danish:] UltraJet DUV-F
June 2012

Når fleksibilitet kræves: UltraJet DUV–F

Bannere og plakater – er bare to af de mange fleksible materialer muligheder som anvendes indenfor reklame. Den sande udfordring ligger i at bevare materialets fleksibilitet på trods af trykprocessen. UltraJet DUV-F kan klare...

< Forrige 2 4 Næste
Displaying results 6 to 10 out of 18