Marabu plant in Tamm, Germany;
Marabu plant in Tamm, Germany;
Screen Printing;
Digital Printing;
Pad Printing
Bookmark and Share
November 2014

Marabu Scandinavia tager miljø, sikkerhed og kvalitet meget alvorligt!

Nu er vores hovedkontor i Malmø ISO-certificeret for både miljø og kvalitet i henhold til standarderne ISO 14001 og ISO 9001.


Denne certificering bekræfter, at vi har et effektivt management system til styring af kvalitet og miljø. Vi arbejder konstant på forbedringer og management systemet hjælper os også til at skabe struktur og orden i den måde, vi arbejder og styre virksomheden.

Hos Marabu Scandinavia, kan du stole på den højeste kvalitet og største miljømæssige ansvar, uanset hvilken farve du vælger.


Hvad er ISO 14001 og ISO 9001?


ISO 14001 er en international standard for miljøledelse, der hjælper organisationer med at styre og reducere deres miljøpåvirkning. Standarden er baseret på at have en motiverende og markant miljøpolitik, og at det opfylder de lovmæssige krav. Man skal hele tiden arbejde på forbedringer, og efter så lille miljøbelastning som muligt.

ISO 9001 er en international standard baseret på at have et ledelsessystem i kvalitet. Indenfor kvalitet arbejdes der med forskellige krav, såsom kundefokus, lederskab, medarbejderengagement og leverandør vurderinger. Selv indenfor kvalitet arbejdes der med løbende forbedringer.


Marabu Scandinavia
arbejder direkte mod flere virksomheder, der stiller store krav om at vi opfylder de krav som disse ISO-standarder omfatter. Vi har også mange kunder, der er leverandører til virksomheder, der tager dette meget alvorligt. Vi mener derfor, at vi med disse certifikater ikke bare kan effektivisere vores aktiviteter og løbende udvikle vores aktiviteter, men også være en pålidelig samarbejdspartner for vores kunder og dermed deres kunder.

 

Mere:

Miljøpolitik

Kvalitetspolitik

ISO-certifikat