Change Location 

Fespa - München - 2023

05/08/2023

Fespa 2023, Marabu Scandinavia

FESPA Global Print Expo finder sted i München, d. 23. til 26. maj, og Marabu Scandinavia vil være der. Vi vil repræsentere vores portefølje sammen med vores partnere inden for serigrafi, tampontryk og digital print. Der kommer mange nye og spændende lanceringer fra vores leverandører.

Nu er der mulighed for at møde os sammen med vores partnere.

Marabu - Bæredygtighedsløsninger
I vores stand, A1-A20, vil der være fokus på digital print. Vi vil præsentere løsninger til kommercielt og industrielt tryk samt service- og bæredygtighedsløsninger. Vores kyndige og erfarne personale vil være på stedet, og de vil med glæde fortælle dig om alle vores produkter inden for segmenterne serigrafi, tampontryk, digitalprint og flydende laminat. Book en tid i dag! Kontakt din sælger for mere information.

Mere om vores farver

d.gen – Produktive sublimeringsprintere
d.gens produktive direkte-til-tekstil sublimeringsprintere er optimeret til højkvalitetsprint og er meget brugervenlige. På messen vil de vise en printer til direkte print og soft-signage samt en printer, der printer blueback- papir. De vil også vise en printer til boligindretning og tøj, der bruger pigmentblæk med en Color Boosting Solution. Vi ses på deres stand B1-A60! Du booker mødet gennem din sælger.

Mere om d.gen

Grünig og SignTronic - Forenkle dit serigrafi
Grünig og SignTronic har en fælles vision om at forenkle serigrafi. Deres veludviklede maskiner gør skabelonproduktionen nem med fuldautomatiske vaske- og tørrelinjer samt CTS (Computer to Screen), som øger kvalitet og produktivitet og reducerer omkostningerne. Mød os sammen med Grünig og SignTronic på Fespa ! Kontakt os i dag, så booker vi et møde.

Mere om Grünig
Mere om SignTronic

Sakurai - Fremtiden tilhører visionærerne
På FESPA i år vil Sakurai præsentere sin nye vision for serigrafi til industrielle applikationer. De vil vise 4 nye trykmaskiner med forskellige funktioner. Du møder os sammen med Sakurai på stand B10, hal A3. Kontakt os, så booker vi et møde!

Mere om Sakurai