Change Location 

Service og support til digitalprint og storformatprintere

Bedst mulige forudsætninger med Marabus service og support

Bestil service

Giv din maskine de bedst mulige forudsætninger med Marabu Scandinavias service og support. Vi tilbyder vedligeholdelse, support og service til stort format printere og software. Vores service og support består af teknikere, der har meget omfattende erfaring med digitale printere til stor format og tilhørende software. Vores teknikere er uddannet til at yde god teknisk support og udføre service på en professionel måde.

Vi er autoriseret servicepartner for EFI, VUTEk, OKI, Roland, Summa og d.gen. Vi tilbyder også service og support til Canon, Fuji, Mimaki, Mutoh, Epson og HP.

Hvorfor tegne en serviceaftale?

Marabus serviceaftale gør det nemt for dig som kunde. Dit ejerskab bliver bekymringsfrit, og driftstop kan forbygges. Produktets levetid øges, og reparationsomkostningerne mindskes. En serviceaftale med os betyder også, at servicen håndteres af uddannede og kyndige teknikere.

Serviceaftalerne kan tilpasses dine behov, og at du som kunde på forhånd ved, hvad servicen koster.

Vores serviceaftaler tilbyder:

  •  Inspektion og rengøring af vigtige dele til optimerede produktionsresultater
  • Udskiftning af sliddele / servicepakker
  • Anbefalinger til yderligere tiltag
  • Telefonsupport
  • Udvidet garanti
  • Kørsel og logi
  • Prioriteret indstillingstid

Udførelse
Service udføres af en kvalificeret tekniker. Arbejdet udføres på hverdage mandag - torsdag mellem kl 07:30 og 16:30 og fredage og dagen før ferie og helligdage mellem kl 07:30 og 12:00.

Telefonsupport
Hvis du tegner en serviceaftale, er gratis telefonsupport inkluderet. Ellers opkræves telefonsupport i henhold til Marabus aktuelle prisliste.

Hvis du har spørgsmål om vores tjenester eller spørger dig hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed, så kontakt os!
Telefon: 70 10 00 67
E-mail: support@marabu.dk