Change Location  

Nyheder

09/08/2020

MaquaPad MAP: Banebrydende teknik - vandbaseret tampontrykning!

Nogle gange går ønsker i opfyldelse! Med MaquaPad MAP er den vandbaserede dekoration af legetøj og andre følsomme applikationer ikke længere en fremtids drøm!

Opløsningsmiddelbaseret farve har været standard tampon tryknings teknologi i årevis. Et stort fokus på produktsikkerhed for følsomme...

Mere

08/27/2020

Nye hjælpemidler: Adhesion Modifier TP-HV 1 og hærder H 4

Adhesion Modifier TP-HV 1 er et nyt hjælpmiddel til farveserien TampaSport TPSP til trykning på DWR-coatede ("holdbare vandafvisende") materialer som regnjakker, paraplyer, tasker osv. Da alle væsker skal afvises af disse materialer,  kan god farve vedhæftning kan være en udfordring.

En kombination...

Mere

07/02/2020

UltraGlass LEDGL: UV-LED-hærdende serigrafi farve til glas

Tiden er inde for glasindustrien at drage fordel af UV-LED-teknologien - med alle fordelene som UV har at tilbyde, uden UV-ulemper som forvarmning eller emissioner!

Derudover giver UV-LED en meget længere levetid, og energiomkostningerne falder til under 50%. En moderne og bæredygtig teknologi!

Ul...

Mere

06/24/2020

Hvad er forskellen mellem UV-og LED-hærdning?

Forskellen mellem UV- hærdning og LED- hærdning er lampen. LED-UV genererer en energibølgelængde...

Mere

04/09/2020

Marabu donerer til hospital i Tyskland

Marabu er med i kampen mod Covid-19. Vores moderselskab i Tyskland bruger nogle af sine produktionsressourcer til at fremstille desinfektionsmidler som doneres...

Mere

03/18/2020

Corona-virus

Vort samfund er hårdt påvirket af Corona-spredningen. Marabu Scandinavia arbejder på at gøre konsekvenserne af spredningen så håndterbar som muligt for både personale og kunder. Vi tilpasser vores aktiviteter til de direktiver, der er besluttet af myndighederne.

 

Mere

12/16/2019

Marabu ønsker dig en Glædelig Jul & et Godt Nytår!

Vi er taknemmelige for det værdifulde samarbejde i løbet af året, og ser frem til endnu et spændende år med dig.

Mere

12/12/2019

Cyberangreb på Marabu

I løbet af natten 28. til 29. november 2019, blev Marabu udsat for et målrettet cyberangreb. Virksomhedens sikkerhedsrutiner gjorde, at alle systemer, inklusive datterselskaber, overalt i verden blev lukket ned.

Mere

09/12/2019

Marabu på Inprint 2019

På Inprint 2019 viser Marabu sin tekniske know-how med fleksible løsninger til trykfarver, der er skræddersyet til komplekse produktionsprocesser.

Mere

07/18/2019

Marabu at K 2019

K 2019 is opening its doors as the entire industry faces serious pressure: plastic must become more sustainable. At the world’s leading trade fair for plastics and rubber, German ink manufacturer Marabu will be presenting products that open up entirely new possibilities.

Mere