Change Location 

Välj en färgstark samarbetspartner

Mere end Marabu - en komplet løsning

Marabu har længe været kendt for den højeste kvalitet i farve. Men Marabu Scandinavias tilbud er meget større end blot Marabu-produkter. Vi repræsenterer en komplet løsning med mere end 30 af branchens stærkeste brands.
Vi er en partner, du kan kontakte med tillid, for at få alt fra rådgivning i udvælgelsen af trykmaskiner og installationer, til farve, kemikalier og forbrugsstoffer, der kræves for et vellykket og rentabelt arbejde. Og selvfølgelig al træning, support og service.

Vi sælger ikke farve. Vi sælger perfekte printresultater.

Marabus' succes er baseret på vores kunders succes. Derfor ønsker vi at opbygge langsigtede partnerskaber, der sætter kunden først og skaber rentabilitet gennem kvalitet i alle faser af vores samlede løsning.
Med markedsledende produkter, lang erfaring og omfattende ekspertise tilbyder vi arbejdsmetoder, der giver vores kunder mange fordele. Ud over vores egen brede knowhow har vi opbygget en platform af førende brands og topleverandører, som også bidrager med værdifuld ekspertise. Alt dette er samlet under vores samlede tilbud og vores brand – Marabu Scandinavia.

En certificeret partner

Marabu tager miljøbeskyttelse og sikkerhed i håndteringen af farve og opløsningsmidler meget alvorligt. Vi afholder os frivilligt fra skadelige stoffer - også selv om de er tilladte - og erstatter dem med mindre farlige stoffer, hvor det er muligt.
Vores miljøpolitik handler naturligvis også om ansvarlig brug af ressourcer, energi og råstoffer. Samt omfattende emissionsgendannelses- og afbødningssystemer. Alt er en del af vores fortsatte udvikling i henhold til miljøcertificering ISO:14001 og kvalitetscertificering ISO:9001.
Vi tænker som markedsledere inden for serigrafi, tampontryk, flexo og digital print.

En motor i udvikling

Marabu Scandinavia er førende inden for en teknologidrevet industri. Ikke alene er Marabus farve konstant på forkant med innovation og produktudvikling, de leverandører, vi samler under vores skandinaviske brand, er hver gode repræsentanter for ekspertise og nye fremskridt inden for deres respektive ekspertiseområder. Det er netop det, der gør Marabu's samlede tilbud meget stærkt.
For branchen har de sidste 10-15 år betydet en teknologisk revolution – på godt og ondt. Store investeringer i printere, trykmaskiner og arbejdsmetoder er hurtigt blevet forældede.
Sammen med Marabu skal du som kunde føle, at du kan møde fremtiden og ny teknologi med tillid, øget effektivitet, miljømæssig bæredygtighed og god lønsomhed.

Vår imagebroschyr