Change Location 

Farvekonvertering

Marabu fremstiller og udvikler opløsningsmiddelbaserede, UV-hærdende og vandbaserede inkjetfarver til en række forskellige maskiner. Når vi udvikler vores digitale farver, udnytter vi vores erfaring og viden som  trykfarveproducenter fra andre trykprocesser som serigrafi og tampontryk.

Innovation er drevet af vores tætte samarbejde med  forskningsorganisationer, universiteter og leverandører - hvilket resulterer i konstant forbedrede produkter til vores kunder. Vores mål er at udvikle det bedst mulige digitale blæk til inkjet-printhoveder ved at udnytte vores specialkundskaber og dybe forståelse af de specifikke tekniske krav, som markedet kræver.

Hvorfor skifte til Marabus digitale farve?

Switch It! Den bedste mulighed for OEM digitale farver!
Hvis du vælger at arbejde med Marabu-farver, opbygger du et partnerskab med farveproducenten, hvor ingen mellemled er nødvendige. Du skifter nemt fra den originale farve til Marabus digitale farver, mens du nyder de mange fordele:

  • Produceret med samme strenge tolerancer som OEM farver
  • Kompatibel - Fås i forskellige designs, såsom kassetter, poser og flasker
  • Høj kvalitet og forbedret kapacitet, samtidig med at produktionsomkostningerne reduceres
  • Professionel support og assistance fra vores supportteam
  • Arbejdsmiljø - ingen af vores farver indeholder det farlige stof tetraglyme, der kan skade frugtbarhed og ufødte børn.
  • Miljø - Alle produkter overholder alle CLP regler og krav, hvilket betyder at alle farver leveres med MSDS og etiket på dansk.

Hvad sker der med garantierne?

I forbindelse med en farvekonvertering mener mange, at garantien fra maskinleverandøren ikke længere er gyldig. Derfor er det godt at vide, at når Marabu konverterer en maskine, så overdrages garantien også for de dele, der berøres af farven, med de samme betingelser som før.
For mere information om gældende garantier henvises til Marabu Digital Warranty.